Maaltijd van gisteren

Pompoen GnocchiGLVega

    • 9,75

'Gnocchi di patate' in een romige pompoensaus met salieboter, geroosterde paddenstoelen, boerenkool, gebakken pompoen en pastinaakblokjes, afgemaakt verse kruiden en Parmezaanse kaas

+ Rucola salade met groene kruiden en olijven

Beef RendangGS

    • 10,25

Langzaam gegaarde rendang volgens authentiek Indonesisch recept met huisgemaakte kimchi, sojaboontjes, pittige bataat, taugé en plakkerige kokosrijst

+ Frisse groene appel salade met limoen, knoflook, koriander en dille

GGlutenLLactoseSSojaVegaVegetarisch
" >

Categorie: Maaltijd van gisteren

Beef Rendang

Langzaam gegaarde rendang volgens authentiek Indonesisch recept met huisgemaakte kimchi, sojaboontjes, pittige bataat, taugé en plakkerige kokosrijst + Frisse groene appel salade met limoen, knoflook, koriander en dille

Read More

Pompoen Gnocchi

‘Gnocchi di patate’ in een romige pompoensaus met salieboter, geroosterde paddenstoelen, boerenkool, gebakken pompoen en pastinaakblokjes, afgemaakt verse kruiden en Parmezaanse kaas + Rucola salade met groene kruiden en olijven

Read More