Kaasje; Kleintje van KöningGV
- 4,95
Borrelkaasje: rond bolletje zachte witflora kaas. Pure en zachte smaak (100gr)
Borrelkaasje: rond bolletje zachte witflora kaas. Pure en zachte smaak (100gr)
De zachte smaak van dit smeuïge kaasje valt zelfs in de smaak bij mensen die minder fan zijn van de blauwschimmel. Hij is lekker zacht en loopt dan ook mooi uit!
Een kaasje uit de Bourgogne met een hele sterke smaak en doordringende geur. Met zijn eetbare korst is hij perfect voor de borrel.
Huisgemaakt!
Paté van Brandt & Levie met cranberries. Plak van circa 150 gram.
Potje huisgemaakte, kruidige kippenleverpaté met kruidnagel, zwarte peper en tijm
Mild pittige sambal met ketjap Manis, knoflook en verse gember (170ml)
Een smaakvolle, biologische leverworst van goed gehouden varkens
Borrelkaasje: Een fris Nederlands geitenkaasje in de vorm van een boomstam omringt met as. (100 gram)
Deze Gold label droge worst van Brandt & Levie met truffel wordt gemaakt van hun eigen varkens uit Nederland die opgroeien bij bevriende boeren.
Deze Gold label droge worst van Brandt & Levie met venkelzaad wordt gemaakt van hun eigen varkens uit Nederland die opgroeien bij bevriende boeren.
Deze Gold label droge worst van Brandt & Levie met koffie en sansho peper wordt gemaakt van hun eigen varkens uit Nederland die opgroeien bij bevriende boeren.
Deze Gold label droge worst van Brandt & Levie met cheddar en gerookte jalapeño wordt gemaakt van hun eigen varkens uit Nederland die opgroeien bij bevriende boeren.
Gedroogde gold label worst van Brandt & Levie. Dat Italianen dol zijn op Parmezaan is duidelijk. Deze wereldberoemde kaas complimenteert de worst op een unieke manier.
Deze Gold Label gedroogde worst van Brandt & Levie bevat vlees van goed gehouden varkens en vers geroosterde chipotle, komijnzaad en cacao!
Deze Gold Label gedroogde worst van Brandt & Levie bevat vlees van goed gehouden varkens, Brouwerij t' IJ Session IPA en gerookte mout!
Deze Gold Label gedroogde worst van Brandt & Levie bevat vlees van goed gehouden varkens, walnoten en een vleugje fenegriek
Klassieke paté van Brandt en Levie met peper en Amsterdamse jenever. Plak van circa 150 gram
Wild zwijnpaté van Brandt en Levie met bosbessen. Plak van circa 150 gram
Paté van Brandt & Levie met hazelnoot en kersen. Plak van circa 150 gram
Huisgemaakt, weinig suiker en een vleugje rode peper. Grof gekookt, niet gepureerd (435ml) 🌶️
Flinke pot huisgemaakt jam met bosbes-citroen smaak. Lekker op brood, of in de yoghurt (435ml)
Grote pot huisgemaakte jam van 50% aardbeien en 50% framboos. (435ml)
Huisgemaakte appelmoes van mooie appels, weinig suiker, snufje kaneel en citroen. Grof gekookt en niet gepureerd (435ml)
Sriracha Oven Aan style saus van gefermenteerde rode peper en gepofte paprika in een kek flesje (250ml)
Huisgemaakte frisse vijgenjam van 100% vijgen. Lekker op brood, door de yoghurt of bij de kaas (170ml)
Stuk kaas: wilde weide kaas 100% Monbajaar koeien, ecologisch biologisch (500gr)
Stuk kaas: 10 maanden oude extra oude belegen kaas van Hoeve Waterrijk. De boerderij is alleen per boot bereikbaar (500gr)
Frisse, pittige huisgemaakte sambal met citroengras en limoenblad (170ml)
De beste kaasschaaf uit je leven. Een beetje van Boska, een beetje van Oven Aan
Huisgemaakte Surinaamse, licht pikante, zoetzure chutney met madamme jeanette en Surinaamse specerijen Sriracha. Lekker bij alles! (500ml)
Huisgemaakt mix van zwarte en groene olijven, fetakaas, mini paprika, kruiden en olijfolie
Potje huisgemaakte gepekelde augurken met dille, mosterdzaad en kardemom.
Huisgemaakt met verse groenten als knolselderij, bloemkool, wortel, augurk en ui op smaak gebracht met kerrie
Recente reacties